• امروز : شنبه - ۲۹ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 18 May - 2024
2

کاربرد هوش مصنوعی در افزایش ایمنی مواد غذایی

  • کد خبر : 17319
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۸
کاربرد هوش مصنوعی در افزایش ایمنی مواد غذایی
صنعت ایمنی مواد غذایی در سال‌ های اخیر شاهد پیشرفت ‌های چشمگیری در فناوری بوده است. هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی امکان ایجاد انقلابی در فرآیند بازرسی ایمنی مواد غذایی را فراهم می کند.

(طبنا) از فارس، صنعت ایمنی مواد غذایی در سال‌ های اخیر شاهد پیشرفت ‌های چشمگیری در فناوری بوده است. هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی امکان ایجاد انقلابی در فرآیند بازرسی ایمنی مواد غذایی را فراهم می کند. با هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی، بازرسی ایمنی مواد غذایی می تواند دقیق تر، کارآمدتر و مقرون به صرفه تر باشد.

مزایای استفاده از فناوری هوشمند برای افزایش ایمنی مواد غذایی

۱- قابلیت ردیابی بهبود یافته: فناوری هوشمند می تواند به شرکت ها کمک کند تا غذای خود را از مزرعه تا سفره ردیابی کنند. با استفاده از فناوری برای ردیابی منشا مواد غذایی، شرکت ها می توانند به سرعت مشکلات احتمالی را شناسایی کرده و اقداماتی را برای اطمینان از ایمنی محصولات خود انجام دهند.

۲- کنترل کیفیت پیشرفته: فناوری هوشمند می تواند به شرکت ها کمک کند تا بر کیفیت محصولات غذایی خود نظارت کنند. با استفاده از فناوری، شرکت ها می توانند هر گونه آلودگی میکروبی را شناسایی کرده و اطمینان حاصل کنند که مواد غذایی که ارائه می دهند برای مصرف بی خطر است.

۳- افزایش کارایی: فناوری هوشمند می تواند به شرکت ها کمک کند تا عملیات خود را ساده کرده و کارایی را افزایش دهند. با استفاده از فناوری، شرکت ها می توانند به سرعت مشکلات احتمالی را شناسایی کرده و برای جلوگیری از آن اقدام کنند.

۴- تشخیص و جلوگیری از گسترش بیماری ها: می توان از هوش مصنوعی برای تشخیص و جلوگیری از گسترش بیماری های ناشی از غذا استفاده کرد. با ردیابی حرکت غذا و تجزیه و تحلیل الگوهای مصرف غذا، هوش مصنوعی می‌تواند تشخیص دهد که یک ماده غذایی خاص چه زمانی باعث شیوع بیماری می ‌شود و به مقامات هشدار دهد تا اقدامات لازم را انجام دهند.

۵- نظارت بر برچسب و بسته بندی مواد غذایی: با تجزیه و تحلیل اطلاعات محصول، هوش مصنوعی می تواند تشخیص دهد که اطلاعات نادرست یا قدیمی در حال ارائه به مصرف کنندگان است. این می‌تواند به محافظت از مصرف کنندگان در برابر خرید مواد غذایی که برای مصرف ایمن نیستند کمک کند./ف. نوروزی فرد

دکتر «الهام اشرفی» دکترای ژنتیک و بهنژادی گیاهی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

لینک کوتاه : https://ainews.ir/?p=17319

برچسب ها

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.