به گزارش ایسنا، پس از بمباران هیروشیما و ناکازاکی همه ساکنان کره خاکی متوجه شدند که بشر وارد عصری تازه و خوفناک شـده است. به گفته نویسندگان کتاب «عصر هوش مصنوعی و آیندهه ما انسانها» بشر امروز نیز در آستانه لحظهای شبیه همان دوران و با همان پیامدهای احتمالی قرار دارد اما دوره کنونی غیرقابل پیشبینیتر و مهآلودتر است.
قدرت روزافزون هوش مصنوعی با گسترهای حیرتانگیز از کارکردهای نظامی و غیرنظامی به چاقویی دولبه شبیه شده است. نویسندگان کتاب برای توضیح تاثیرات احتمالی هوش مصنوعی در حیات آینده بشـر، نقبی به گذشته نه چندان دور میزنند: راهآهن که در جنگ جهانی اول نیروها و تدارکات را به خطوط مقدم میبرد، هم کاربرد نظامی داشت و هم کاربرد غیرنظامی؛ میتوانست بهراحتی گسترش یابد اما به خودی خود تهدیدکننده نبود.
همچنین فنآوری هستهای که دوران جنگ سرد بر اساس آن تعریف میشـود، میتوانست دارای اهداف جنگی یا صلحآمیز باشد و اگرچه دارای نیروی مخرب عظیمی بود، نمیتوانست بهراحتی گسترش یابد. اما هوش مصنوعی این پارادیم را میشکند زیرا از هر سه این ویژگیها برخوردار است؛ بهوضوح دارای کاربرد دوگانه (نظامی و غیرنظامی) است، بهراحتی قابل توسعه و قابل کاربرد است و همزمان قدرت تخریب بسیار زیادی دارد.
روزنامه فایننشال تایمز درباره این کتاب نوشته است: «هر که میخواهد ژئوپلیتیک امروز را درک کند، باید فصلهای مربوط به امنیت و نظم جهانی این کتاب را بخواند.»
«عصر هوش مصنوعی و آیندهه ما انسانها» در بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه در ۲۳۲ صفحه با قیمت ۹۸۰۰۰ هزار تومان به بازار کتاب آمده است.