اقتصاد۲۴– نوزادان واقعیت مجازی صحبت می کنند، پاسخ های احساسی شبیه سازی شده ارائه می دهند، حافظه دیجیتالی دارند و در زمان واقعی بزرگ می شوند. آنها می توانند از طریق یک سرویس اشتراک با حداقل ۲۵ دلار در ماه در دسترس باشند. کاتریونا آنها را نسل «تاماگوچی» می نامد. تاماگوچی یک بازی حیوان خانگی مجازی به شکل یک اسباب بازی جاکلیدی مانند، تخم مرغی شکل است که دارای سه دکمه B، A و C است که با فشار دادن آنها، فعالیت هایی مانند غذا دادن به تاماگوچی خود، بازی کردن، تمیز کردن آن را، انتخاب کرده و انجام می دهید.
والدین از طریق نسل بعدی عینکهای واقعیت افزوده یا AR (augmented reality) و دستکشهای لمسی، نوزادان واقعیت مجازی را میبینند و با آنها ارتباط برقرار میکنند. دستکش های لمسی، حس لمس واقعی را هنگام دست زدن به اشیاء مجازی یا هولوگرافیک میدهد. آنها هیچ هزینه ای برای تغذیه ندارند، فضایی را اشغال نمی کنند و تا زمانی که برای زندگی برنامه ریزی شده اند، سالم می مانند.
تخمین زده می شود که در حال حاضر روزانه ۳۵۰,۰۰۰ نوزاد در سراسر جهان به دنیا می آیند که بسیار بیشتر از تعداد مرگ و میرها است. اما تا سال ۲۱۰۰، کل جمعیت جهان میتواند به ۱۱ میلیارد نفر برسد؛ با کلانشهرهای شلوغ و مملو از جرم، بیماری و کمبود شدید مواد غذایی. مطالعه ای در سال ۲۰۲۰ در مورد اینکه چرا زوج ها بچه دار نشدن را انتخاب می کنند، به این نتیجه رسید که تقریباً ۱۰ درصد به دلیل نگرانی از رشد بیش از حد جمعیت، بدون فرزند باقی می مانند. ۱۰ درصد دیگر به دلیل هزینه های تربیت فرزند، تشکیل خانواده نمی دهند.
یاخدا!!! دنیا دیگه ارزش زندگی ندارد، وقتی ازدواج پدر و پسر در فرانسه مدعی تمدن!! قانونی و عرف میشود!! داشتن بچه مجازی دیگه چیز عجیب و غریبی نیست!! دیگه این دنیا بدرد اهل خودش میخوره…. ما زبالاییم و بالا میرویم…
قال القرآن الکریم: زندگی دنیا چیزی جز بازی و سرگرمی نیست..