به گزارش ستاد راهبری فناوریهای هوشمند حوزههای علمیه، به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، این فراخوان با تمرکز بر حمایت از استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان منتشر شده و هدف آن گسترش زمینه های تحقیقات بین رشته ای مشترک با علوم شناختی است. همچنین ارتقای نیروی انسانی متخصص و توسعه بازارهای کارآمد برای ارائه خدمات و تولید محصولات در حوزه علوم شناختی از سوی ستاد توسعه علوم و فناری های شناختی ار دیگر اهدافی است که در آن دنبال می شود.
در این فراخوان حمایت از تولید و تجاری سازی پروژه های دانش بنیانی که منجر به تامین زیرساخت های مورد نیاز برای توسعه بازارهای محصولات و خدمات می شوند، از اولویت بالایی برخوردارند و تعامل دانشگاه ها با شرکت های ارائه دهنده محصولات و خدمات برای توسعه این محصولات و خدمات نیز مهم است.
همچنین با توجه به برگزاری دو دوره مسابقه «داده کاوی هوشمند به توان شناختی» در سال جاری و ضرورت افزایش توجه به توسعه زیرساختهای نرم لازم برای تولید محصولات و خدمات کارآمد در این حوزه تاکید شده است که این زیرساخت ها، نیازمند توسعه تحقیقات مشترک بین محققان علوم داده، علوم اجتماعی وعلوم شناختی هستند.
ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی و فناوری در این فراخوان از مراکز و گروه های دانشگاهی و شرکتهای دانش بنیان فعال در زمینه جمعآوری یا تحلیل دادههای دیجیتال برای مشارکت در ایجاد زیرساختهای نرم ، توسعه فناوری و تجاری سازی خدمات و تولید محصولات علوم اجتماعی محاسباتی با رویکرد شناختی برای ارائه ایده ها و طرح های پژوهشی و تحقیقاتی دعوت به همکاری کرده است.
کمک به توسعه اکوسیستم فناوری و ارائه خدمات نوین این حوزه در کشور از مهمترین اهداف این فراخوان است، بنابراین پروپوزال هایی که علاوه بر تولید هر یک از آیتم ها، به تجاری سازی جهت ارائه خدمات آتی آن آیتم نیز می پردازد، از اولویت بالاتری نسبت به پروپوزال هایی که صرفا به تولید یک آیتم می پردازند، برخوردارخواهند بود.
علاقه مندان واجد شرایط برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به وبسایت www.cogdatasci.cogc.ir مراجعه کنند.